Már megint itt van a biztonságos internet nap

gyermekvedelemFebruár 9-én rendezik meg világszerte a biztonságos internet napot azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az online technológiák és mobil eszközök felelős és biztonságos használatára. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) az Európai Unió Safer Internet Plus (SIP) magyarországi programjának konzorciumvezetőjeként immár hetedik alkalommal rendezi meg a programot.

A budapesti központi rendezvényen a szakértők az aktuális trendek a fiatalok internethasználati tevékenységében című kerekasztal beszélgetésen értekeznek majd arról, hogy a fiatalok online tevékenységében mi példaértékű és mi nagyon káros. Tapasztalatokat cserélnek, ötleteket adnak másoknak, hogy a felmerülő krízishelyzeteket hogyan oldották meg ők maguk vagy a környezetük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ha békét akarsz, tégy panaszt

csü febr 4 , 2016
Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, ahová a fogyasztók regisztrálhatnak, és lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék, elkerülve a bírósági eljárást. Magyarországon ilyen jellegű vitarendezésre csak a fogyasztó kezdeményezésére van lehetőség. Az online vitarendezési platformon található egy elektronikus űrlap, amelyet a panasszal élőnek hiánytalanul ki […]