Már megint a legjobb munkahelyek között az SAP

Elnyerte az „ Aon Legjobb Munkahely” címet az SAP Hungary Kft. Az Aon tanácsadó cég felmérésében több mint 62 ezer munkavállaló vett részt, aki anonim módon számolt be arról, miként érzi magát a munkahelyén. Ennek alapján alakult ki a legjobbak listája, amelyen az ezer fő feletti vállalatok kategóriájában egyedüli it-cégként szerepel a társaság. Az üzleti szoftvercég duplázott e díjjal: korábban már megkapta e címet a 250-1000 fő közötti vállalat kategóriájában. A mostani díj tovább erősíti az SAP munkaerő-piaci imidzsét, amelyet olyan elismerések jeleznek, mint például a „Megbízható Munkaadó”, a „Magyarország Legvonzóbb Munkáltatója” vagy a „Magyarország Legkiválóbb Vállalata”.
“Üzleti sikereink titka, hogy a digitalizációban segítjük a szervezeteket, hogy -SAP-s szóhasználatban- «intelligens vállalatokká» tudjanak fejlődni. Munkaerőpiaci sikereink alapja, hogy lehetőséget adunk munkatársainknak, hogy kiteljesedjenek a digitális korban” — jelentette ki Ablonczy Balázs, a magyar leányvállalat ügyvezető igazgatója.

A vállalat erős növekedési pályán van, az elmúlt években több mint duplájára növelte munkatársai létszámát és árbevételét is. A dolgozók nemcsak a legújabb szoftvermegoldások kifejlesztésében, hazai bevezetésében, támogatásában vesznek részt, hanem más, nemzetközi projektekben is részt vállalhatnak, sőt, legjobb ötleteiket a vállalat felkarolja, segíti azok megvalósítását. Minden SAP-nál dolgozó munkatárs a saját maga által testre szabott karrierfejlesztésben részesül – ezt jelzi a vállalat „Bring everything you are, become everything you want” (Hozd mindazt, aki vagy, és válj azzá, akivé szeretnél) mottója is. Az SAP-s munkahelyi juttatások között szerepel a céges étterem, a konditerem (beleértve a különböző, például crossfit, spinning órákat is), a szauna, a kerékpáros munkába járás támogatása, a részvényopció is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hasít az e-kereskedelemben

pén nov 23 , 2018
Immár közel két hete Black Friday lázban ég az ország, de a karácsonyi ajándékok beszerzése csak most indul be igazán. Egyes kereskedők az éves online forgalmuk akár hatvan százalékát is realizálhatják az ünnepi időszakban, míg a piaci átlag 35-37 százalék között várható. A forgalom várhatóan 18 százalékkal haladhatja meg a […]
kosár, vásárló

És még ez is...