Már megint a kopaszokkal van a baj…

mobiltelefon-tolvaj-debrecenA Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és nő 2016. július 3-án 16 óra 40 perc és 18 óra között a Debrecen, Nagyerdőn lévő élményfürdő öltözőjében eltulajdonította a sértett mobiltelefonját.
Az elvetemült elkövetőkről a biztonsági kamera felvételeket készített. A tolvajcsapat férfi tagja negyven-ötven év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, kopasz.

mobiltelefon-tolvaj-debrecenA bűncselekmény elkövetésekor fekete keretes szemüveget, sötétkék, oldalán és hátulján fehér csíkos fürdőnadrágot, valamint sötétkék papucsot viselt. A páros nő tagja negyven év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőke rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín, mintás fürdőruhát és fehér papucsot, majd miután átöltözött rózsaszín pólót és fekete halásznadrágot viselt. A rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit vagy nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tejesítse állampolgári kötelességét és jelentkezzen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Létezik olcsó, prémiumkategóriás okostelefon?

pén júl 15 , 2016
ShareTweetPinShareHamarosan Magyarországra is megérkezik a Honor 8, a márka új zászlóshajója, amelyet a héten mutattak be Kínában. Az 5,2 hüvelykes Full HD (1920×1080 pixel) kijelzővel rendelkező készülék ujjlenyomat-olvasóval és kettős kamerával rendelkezik, és a prémium szegmensben feltehetően kiemelkedően kedvező árával is felhívja majd magára a figyelmet — áll a gyártó […]

És még ez is...