Már-már gusztustalanul jól megy az XAPT-nak

EuroA Microsoft legnagyobb hazai Dynamics-partnere, az XAPT Hungary Kft. 18 százalékkal növelte magyarországi tevékenységéből származó árbevételét 2014-ben. A szolgáltatások területe ennél is nagyobb mértékben, harminc százalékkal bővült. A magyarországi növekedés továbbra is kiemelt figyelmet élvez az üzleti stratégiában.

“Kiemelkedő eredményként értékelem, hogy 2014-ben tíznél is több vállalatnál vezettük be és indítottuk el élesben a Microsoft Dynamics AX 2012 rendszert” – mondta Ambrus Zsolt, a kft. ügyvezető igazgatója. Új ügyfél például a Docler Holding, a Ganteline Kft., vagy a Wáberer’s cégcsoporthoz tartozó W-New Holding Kft.

A társaság négy újabb kelet-közép-európai ország piacán erősítette meg pozícióját az LLP Dynamics Csoport tavalyi felvásárlásával. Ennek eredményeként már az akvizíció évében olyan új „roll-out” projektek megvalósítására kapott megbízást, amelyek több országot érintő bevezetést jelentenek. Az új cégek kilencven munkatárssal, több mint kétszáz ügyféllel és megközelítőleg 4,5 millió eurós bevétellel járultak hozzá a tavalyi eredményhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Startup mágnessé válna az SM 2015

hét márc 16 , 2015
Az SM 2015 (a volt SmartMobil) ad otthont a CEE Lift Off! közép-kelet-európai startup versenynek. Az OXO Labs és a LOFFICE által szervezett megmérettetés célja, hogy a régió legígéretesebb startupjait Budapestre hozza. Az izgalmas és pörgős showelemekkel vegyített verseny tétje nagy: a független zsűri által kiválasztott győztes 15 ezer eurós […]
konferencia

Friss, ropogós