Már közeleg a Samsung legeslegpompásabb tabletje

androidA Samsung legújabb, eddigi legvékonyabb és egyben legkönnyebb Galaxy Tab S táblagépe Super AMOLED kijelzővel érkezik. A WQXGA felbontású (2560×1600) kijelzőn eddig soha nem látott színvilág, az Adobe RGB színskála több mint 90 százaléka jeleníthető meg. A 100 000:1 kontraszt arány gondoskodik az élethű képmegjelenítésről, a sötétebb színek nagyobb mélységet kapnak, miközben a világosak fényesebbek lesznek.

Mivel a Super AMOLED technológia nem igényel háttérvilágítást, a Galaxy Tab S kevesebb energiát használ, mint az LCD kijelzős készülékek. Az új táblagépek két méretben érkeznek, 10,5 (465g) és 8,4 collos (294g) képátlóval. A Samsung Galaxy Tab S számos kapcsolódási opcióval érkezik: wifis, vagy wifis és LTE-s verzióval, 16 vagy 32 gigabájt memóriával, MicroSD kártyahellyel (max. 128GB-ig) lesz elérhető. A júliustól megvehető készülék „titanium bronz” és a „vakító fehér” színnel érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ma még lehet jelentkezni a frekvenciapályázatra

hét jún 16 , 2014
Ma adhatják be jelentkezésüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasznosítási pályázatán indulók. A pályázatok értékelésénél a kiíró figyelembe veszi a pályázó által megajánlott díjat, valamint a lefedettségre és annak ütemezésére vonatkozó kötelezettségvállalást. A pályázati eljárást lezáró döntést a hirdetmény közzétételét követő 45. és 150. nap […]

És még ez is...