Már háromszáz BKK jegy- és bérletkiadó automata üzemel

villamos-jegyDabóczi Kálmán, a BKK Zrt. vezérigazgatója, Szeneczey Balázs, főpolgármester-helyettes, Németh Zoltán a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgató-helyettese valamint a MasterCard képviselőinek jelenlétében április 27-én átadta a háromszázadik új jegy- és bérletkiadó automatát, ezzel teljessé vált az éjjel-nappal működő készülékek száma Budapesten és agglomerációjában. Az automaták beszállítója a T-Systems. A BKK egy éve, 2014 márciusában, az új értékesítési hálózat és stratégia kialakításához igazodva az elektronikus jegyrendszer egyik elemeként kezdte meg az automaták telepítését, amelyeknek köszönhetően mára hatszorosára nőtt a készpénzes és a kártyás fizetésre alkalmas értékesítőhelyek száma.

A készülékekről az ügyfelek visszajelzései pozitívak, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy egyre többen és egyre többször veszik azokat igénybe. Az elmúlt évben összesen 17 milliárd forint értékben vásároltak belőlük jegyeket és bérleteket. A BKK-automatákat leginkább a modernségük, egyszerűségük, valamint a gyorsaságuk miatt választják a közösségi közlekedés igénybe vevői. Az ügyfelek visszajelzéseiből kitűnik, hogy a készpénzes és a bankkártyás fizetési lehetőségeket egyaránt szívesen alkalmazzák, és a számlakérés lehetőségével is egyre többen élnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NÉBIH: óvatosan az interneten árult tortákka

pén máj 1 , 2015
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei próbavásárláson a határérték feletti szintetikus színezéket találtak interneten árult tortákban, a hatóság azonnal megtiltotta a sütemény értékesítését – közölte a Nébih az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a szakirányú végzettség nélküli “cukrász” színes formatortát árult az interneten, a termékeket jogsértően, ellenőrizetlen háztartási körülmények között készítette. […]