Már fordításra is képesek a multifunkciós nyomtatók

A Xerox szakemberei szerint a multifunkciós nyomtatók ma már messze túllépnek a nyomtatás, faxolás, vagy a másolás keretein. A vállalatnál egyre inkább arra törekszenek, hogy olyan megoldásokat biztosítsanak, amelyekkel a vállalkozások képesek tovább növelni a bevételeiket. Ennek megfelelően szerelték fel a ConnectKey technológiával rendelkező i-sorozatú multifunkciós gépeiket a Xerox Easy Translation Service applikációval. Ez lehetőséget ad a vállalkozásoknak arra, hogy belépjenek az éves szinten 38 milliárd dolláros forgalmat generáló fordítói/tolmácsolási piacra.

Az applikáció működése egyszerű. Előbb a kiválasztott dokumentumot be kell szkennelni a multifunkciós berendezés segítségével, majd az optikai karakterfelismeréssel ellátott alkalmazás elindításával a rendszer máris belekezd a szöveg lefordításába a kiválasztott nyelvre. Jelenleg az applikáció több mint harminc nyelvre képes (köztük a magyar is) átültetni gyorsan és biztonságosan a dokumentumokat, amelyek több mint húszféle formátumban vehetőek kézbe a fordítás elkészültével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Smart Squash az Ericsson Budapesti innovációs garázsának első projektje

hét ápr 4 , 2016
Elindult a budapesti Ericsson Innovációs Garázs első projektje: a SmartActive Squash az Ericsson Magyarország, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közös projektje. Az első rendszerelemeket és szolgáltatásokat már sikeresen tesztelték is. A projekt célja, hogy különböző audiovizuális interakciók segítségével élménydúsabbá tegye a fallabdát […]

És még ez is...