Már előrendelhető a dupla kamerás Honor 6X

Már előrendelhető a Honor közel 90 ezer forintos új okostelefonja. A Honor 6X-ben villámgyors ujjlenyomat-olvasó és hátoldali dupla kamera is helyett kapott.

Az 5,5 colos készüléknek az 1920×1080 pixel felbontású, 2,5D hajlított képernyővel rendelkezik. A Honor 6X előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán pedig egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dupla hátlapi kamera egyik előnye, hogy akár a kép készítése után is lehet élességet és mélységélességet választani. A kamerát számos kreatív fényképkészítési mód támogatja, többek között fényfestés, lassított mozgás, time lapse, vízjel és ételfotó. A készülék hátoldalán található ujjlenyomat-olvasó a márka drágább modelljeitől megszokott gyorsasággal működik, és mindössze 0,3 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat.

A Honor 6X 32 GB RAM belső tárhelye tovább bővíthető microSD kártyával. A Honor 6X támogatja az LTE adatátvitelt és az európai adatátviteli szabványokat. A magyar piacra kerülő változata NFC képes, FM rádióval és wifi-híd funkcióval rendelkezik, ami jeltovábbítóként képes felerősíteni a wifi jelet. Az okostelefon a 6.0-s Android Marshmallow operációs rendszeren fut, a Honor ígérete szerint azonban kategóriájában elsőként fogja megkapni az Android 7.0-s frissítést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Negyedével nőtt a LogMeIn árbevétele tavaly

szo márc 4 , 2017
Az amerikai LogMeIn Inc. 2016-ban 336,1 millió dollár árbevételt ért el, 24 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, 2017-re pedig tíz százalékos árbevétel-növekedést vár — közölte a távelérési,- felügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó vállalat. A tájékoztatás szerint a nettó jövedelem (nyereség) 2,6 millió dollár lett 2016-ban, az egy évvel korábbi […]
dollár