Már Budapest egyes részein és Marcaliban is digitalizál a Magyar Telekom

teveA Magyar Telekom telekommunikációs hálózatán végzett korszerűsítési folyamat újabb állomásához érkezett. A vállalat 2016. március 1-jétől kódolatlan digitális kábeltelevízió-szolgáltatást vezet be többek között Budapest egyes részein, Marcalin és környékén elérhető analóg kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezők számára. A helyi tévécsatornákat nem érintő fokozatosan végrehajtott váltás a meglévő szolgáltatások havi díjában és csatornakínálatában nem jelent módosulást – vagyis az érintettek változatlan áron lényegesen jobb minőségben tévézhetnek.

Az EUROscart, vagy RCA csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) tévékészülékkel rendelkezőknek megfelelő jelátalakítóra, azaz – a televízióhoz szakember segítsége nélkül is csatlakoztatható – médiakonverterre van szükségük, amelyet a társaság díjmentesen juttat el az érintett analóg ügyfeleknek. Ha pedig valaki több készüléken is szeretné nézni a kódolatlan digitális kábeltelevízió szolgáltatást, és nincs digitális jelátalakítós DVB-C tuneres tévékészüléke, akkor a távközlési cég ügyfélszolgálatán, vagy webes felületén keresztül további médiakonvertert is vásárolhat. Természetesen a jelátalakító beszerzése helyett a régi készülék korszerű (DVB-C tuneres) tévére cserélése is megoldás lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A közjó jó: 2016 legfontosabb távközlési trendjei I.

ked febr 2 , 2016
A Telenor Csoport kutatási divíziója közzétette 2016 legfontosabb globális távközlési trendjeit. Az otthoni felhasználók a mindennapi élet számos területén jelenleg is találkoznak a legújabb digitális trendekkel, amelynek középpontjában az okostelefon áll. Teljesen természetes, hogy segítségével ma már könnyedén lehet vásárolni, automatikusan rögzíteni a pulzusmérő adatait, vagy GPS-ével navigálni. A digitális […]