Már az Erste Csoport hétmillió ügyfele használja George-ot

ERSTEKilenc éves lett az Erste Csoport digitális platformja, a George. A megoldást ma már hat országban összesen hétmillió ügyfél használja, akik az ötből átlag 4,5 csillagra értékelik teljesítményét.

Az Erste Bank magyarországi lakossági ügyfelei idén február óta használhatják George-ot. Indulása óta a mobilján már több mint 400 ezer ügyfél lépett be legalább egyszer sikeresen a platformra, és közülük közel 333 ezren havonta legalább egyszer használják azt. A belépések mintegy tizedében az ügyfelek felkeresik a George Store-t (ez jelenleg a legmagasabb arány az Erste Csoporton belül), ahol egyebek mellett további számlákat tudnak nyitni, online igényelhetnek hitelkártyát és személyi kölcsönt, betétet tudnak lekötni, illetve állampapírt és befektetési jegyet vásárolhatnak – ismertette Bek-Balla László, az Erste Bank contact center és digitális csatornák igazgatója. Februári magyarországi indulása óta a platform hazai kínálata számos új funkcióval és szolgáltatással gyarapodott, elindult például az úgynevezett Watchdog, amelyben a telefonra sms-ek helyett push értesítés érkezik a különféle tranzakciókról, számlaforgalomról. A fejlesztések nyáron sem álltak le: George hamarosan a Google Pay-jel bővül, így az androidos mobilokkal rendelkező ügyfelek is élhetnek az egyszerű mobilfizetés lehetőségével. Emellett jön a telefonon vásárláskor igénybe vehető részletfizetés, valamint egy új kedvezményrendszer, amely az Erste ügyfeleinek kínál különböző vásárlások után visszatérítési lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

OPPO: 2035-ben lesz a 6G mobilhálózatok kereskedelmi bevezetése

hét júl 26 , 2021
Az OPPO mobil- és okoseszköz márka kutatóintézete bemutatta első 6G témájú fehér könyvét, amely a nemzetközi mobilkommunikációs-iparban is elsők között foglalkozik részletesen a következő generációs 6G hálózatok architektúrájával. A dokumentumban az OPPO Research Institute felvázolja a 6G hálózatok modelljének műszaki jellemzőit, szolgáltatási és rendszerkövetelményeit, valamint a gépi tanulás felhasználási lehetőségeit. […]
ZX-81

És még ez is...