Már az e-kereskedelem is robbanásszerű

1

ekereskedelemA vásárlási szokások változását mutatja az, hogy a személyes vásárlás mellett robbanásszerűen nő az online csatornákon történő vásárlás. A karácsony előtti növekvő forgalom során a vásárlások mintegy harmada, egyes termékek esetén pedig már az értékesítés zöme a megújult www.telekom.hu oldalon keresztül történt. Egyre többen ismerik fel az online vásárlás előnyeit, például hogy nonstop, kényelmesen lehet válogatni az online kínálatból, ahol esetenként kedvező egyedi akciók, valamint ingyenes belföldi házhoz szállítási lehetőségek is várják az ügyfeleket — áll a Magyar Telekom közleményében.

One thought on “Már az e-kereskedelem is robbanásszerű

  1. Mi is egyre gyakrabban rendelünk neten. A karácsonyi ajándékok nagy részét is így vettük meg. A Media Marktból a héten rendeltünk például egy Alcatel One Touch Fire telefont a nagyszülőknek. Neten vásárolva olcsóbb, gyorsan ki is hozzák, ráadásul ingyen. Akkor minek álljak sorba a boltban és harcoljak a vásárlók tömegével?:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kína: nyitás a távközlés területén

pén dec 27 , 2013
Kínában megtörtént az első lépés a monopóliumok letörésére a telekommunikációs piacon, amely 1,2 milliárd mobilozójával messze a világ legnagyobbja. A három állami kézben lévő szolgáltató, a China Mobile, a China Telecom és a China Unicom mellett a jövőben a magánkézben lévő vállalatok számára is nyitva áll a piacra lépés lehetősége […]

Friss, ropogós