Már a K&H Bank is használhatja a kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyet

Németh Balázs K&HA K&H Bank másodikként nyerte el Digitális jólét program kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyét egyebek közt azzal, hogy az elmúlt időszakban digitális csatornákon lekérdezhető PIN-kódot vezetett be, és videóhívásos vállalkozói számlanyitást tett lehetővé ügyfelei számára – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A tavaly novemberben elindult Digitális jólét pénzügyi védjegy program célja, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét a korszerű és kimagasló minőségű digitális szolgáltatásokra.

Németh Balázs, a K&H Bank innovációs vezetője kiemelte, hogy fontos visszajelzés számukra a kiemelkedő digitális hitelintézet védjegy elnyerése, mert igazolja, hogy az elmúlt időszakban elindított innovatív szolgáltatásaik hozzájárulnak a digitális gazdaság fejlődéséhez. Elmondta, hogy ügyfeleik banki kapcsolatainak digitális aktivitása növekszik, ugyanis a K&H mobilbankkal rendelkezők 2020 decemberében mintegy ötmillió alkalommal használták az alkalmazást, ügyfelek száma pedig harminc százalékkal növekedett az egy évvel korábbihoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Robotokkal vizsgálják a darabokra tört óriási jéghegyet

sze febr 17 , 2021
Távirányítású vízalatti robotokkal vizsgálják brit tudósok, hogy milyen környezeti hatásai vannak az A68A elnevezésű óriási jéghegy szétdarabolódásának. Az A68A jéghegy 2017-ben a világ legnagyobb jégdarabjaként vált le az Antarktiszról, és sodródni kezdett az Atlanti-óceán déli részén. A jéghegy az utóbbi hónapokban erősen szétdarabolódott. Az RRS James Cook kutatóhajó vasárnap érkezett […]
robothal

Friss, ropogós