Már a debreceni helyi napijegyek is megvásárolhatóak a MÁV applikációban

Debrecen villamosjegySzerdától már a debreceni helyi napijegyek is megvásárolhatóak a MÁV applikációban, erről kötött együttműködési megállapodást a MÁV-Start és a DKV Debreceni Közlekedési Zrt.

A debreceni helyi napijegy ára 1200 forint, és a DKV által üzemeltetett valamennyi debreceni helyi közlekedési eszköz teljes útvonalán korlátlan számú utazásra jogosít a rajta feltüntetett napon. A napijegyet elővételben húsz nappal korábban lehet megvásárolni, kerékpár és élő állat részére nem váltható meg. A MÁV mobilalkalmazása, amelynek több mint 750 ezer felhasználója van, tavaly nyáron bővült a Térségi és városi jegyek menüponttal, amiben már megválthatók a szegedi 24 és 72 órás napijegyek és bérletek, továbbá a Volánbusz egyes székesfehérvári, nagykanizsai, zalaegerszegi, siófoki, várpalotai, pápai, szolnoki, egri, nyíregyházi, szombathelyi és békéscsabai helyi buszjáratok bérletei is. A MÁV applikációt a vasúttársaság saját belső erőforrásaira alapozva a MÁV Szolgáltató Központ fejleszti. A MÁV-Volán-csoport célja, hogy 2022-re bevezesse az összehangolt menetrendi kínálatot jelentő egységesített menetrendet, és biztosítsa az utasok számára, hogy közös bérlet- és jegyértékesítő felületen vehessék igénybe a közösségi közlekedési szolgáltatásokat. Ebbe a koncepcióba illeszkedik a helyi busz- és egyéb tömegközlekedési jegyek és bérletek elérhetővé tétele a MÁV-Start felületein – olvasható a MÁV-Start Zrt. közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pegasus-botrány: az uniós biztos elítéli magánszemélyek bármi fajta kommunikációjának lehallgatását

csü szept 16 , 2021
Az Európai Bizottság elítéli magánszemélyek bármi fajta kommunikációjának lehallgatását, az információs rendszerek feltörése bűncselekmény az Európai Unióban – jelentette ki Didier Reynders igazságügyi biztos Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének a Pegasus kémprogram körüli botrányról folytatott vitáján. Reynders hangsúlyozta, az uniós bizottság szerint új kiberbiztonsági stratégiát kell kidolgozni ahhoz, hogy […]
Didier Reynders

Friss, ropogós