Mantuano Mónika a HP Magyarország Személyi Számítógépes Rendszerek Divízió marketing menedzseri posztján

Mantuano MónikaA HP Magyarország Személyi Számítógépes Rendszerek Divízió marketing menedzseri posztját 2004 októberétől Mantuano Mónika tölti be.

A szakember a Budapest Airport Rt. marketing menedzsereként tevékenykedett, azt megelőzően pedig az A.T. Kearney pr menedzsere, korábban pedig a The Boston Consulting Group marketing és iroda vezetője volt. Pályafutását 1994-ben a VELUX Magyarországnál kezdte, ahol először kereskedelmi munkatársként, majd termék menedzserként dolgozott.

Az új munkatárs Kaiser Barbarát váltja a pozícióban, aki az üzletág marketing feladatait látta el ezidáig. Mantuano a jövőben a Személyi Számítógépes Rendszerek Divízió termékeinek, valamint a szorosan ehhez a területhez kapcsolódó channel (partneri értékesítői hálózat) marketing stratégiájáért felel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

NIIF: tovább bővült az országos videokonferencia rendszer

hét okt 25 , 2004
Tovább folytatódott az NIIF (Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési program) Videokonferencia hálózati projektje. 50 végpont, fejlett központi szolgáltatások, külföldi összeköttetések jellemzik az évet. A fejlesztés az idén végrehajtott második lépcsővel sem ér véget. Reméljük, jövőre újabb végpontokat kapcsolhatunk a rendszerbe, hiszen az eddigi beruházás és fejlesztés nagyon eredményes volt – nyilatkozta […]
NIIF videokonferencia Kovács Kálmán

És még ez is...