Mai letöltendő app: BKK Info

bkk-infoMegjelent a Budapesti Közlekedési Központ BKK Info nevű mobilalkalmazása, amely folyamatosan és valós időben tájékoztatja a felhasználókat a fővárosi közösségi közlekedést érintő forgalmi változásokról. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű okostelefonokra érhető el.

Nagy Levente, a BKK üzletfejlesztési és ügyfél-kommunikációs igazgatója elmondta, az alkalmazás célja, hogy a felhasználókat a lehető legrövidebb időn belül a legpontosabban tájékoztassák, ezért például egy forgalmi zavar, a regisztrálását követően nagyjából egy perc alatt értesítést küld a telefonra.

További funkció, hogy a felhasználó kiválaszthatja azokat a járatokat, sőt a járaton belül viszonylatokat, amelyekről értesítést kér, de időbeni korlát is megadható, kiválasztható, hogy mely napokon, vagy a napon belül mely órákban küldjön az alkalmazás értesítést az adott vonalat érintő forgalmi zavarokról, amelyet térképen is megjelenít a megállók neveivel — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre nehezebb a mobiltolvajok élete

csü máj 15 , 2014
Az ESET bemutatta az Android felhasználóknak szánt ESET Mobile Security legújabb verzióját. A lopásvédelmet kínáló megoldás segíti a készülék tulajdonosait, hogy minél könnyebben nyomon tudják követni ellopott vagy elhagyott mobileszközeiket — s mindezt ingyenesen. A proaktív lopásvédelem érzékeli a potenciálisan veszélyesnek ítélt helyzeteket és azonnali segítséget nyújt az ellopott vagy […]
tolvaj