Magyarországra is megjött a Lumia 530

windows-phoneA Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon. Az egy és két SIM-kártyás változatban egyaránt kapható, 3G-s Lumia 530 készülék a Windows Phone operációs rendszer legújabb 8.1 verzióját futtatja, amely magában foglalja az Action Center egy mozdulattal elérhető értesítéseit és a gyors Word Flow billentyűzetet. Négymagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik az alkalmazások gördülékeny megjelenítéséről a 4”-os LCD kijelzőn.

A 4GB-os belső memóriát SD kártyával akár 128 GB-ig is bővíthetjük és emellett 15 GB ingyenes felhőtárhely áll a rendelkezésre a Microsoft OneDrive szolgáltatásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását, tárolását, hozzáférését és megosztását a Lumia 530 okostelefon és az asztali számítógépek, laptopok, vagy akár táblagépek között. A Lumia 530 okostelefonhoz élénk narancssárga, élénkzöld, stílusos sötétszürke és fehér cserélhető hátlapok kaphatók. A kártyafüggetlen Lumia 530 készülék ára bruttó 34 990 forint.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre: jön a mosogatógép feltöltésére is képes robotot

szo szept 13 , 2014
Jövőre már a mosogatógépbe is képes lesz bepakolni az a harmadik generációs robot, amelyet a birminghami brit tudományos fesztiválon mutattak be fejlesztői. Boris, akit a fesztivál zárónapján tártak a nagyközönség elé, egyike a világ első olyan robotjainak, amelyek az emberekre jellemző mozdulatokat idézve képesek célzottan megmozdítani számukra idegen tárgyakat. A […]