Magyarországra érkezett a Honor csúcstelefonja

honor-6plusMegérkezett a Honor csúcstelefonja, amelyet az elmúlt év végén mutatott be a gyártó. A Honor 6+ hardvere számos tekintetben erősebb, mint a konkurens presztízstelefonoké, az ára mégis jóval kedvezőbb. Az 5,5 hüvelykes képernyővel felszerelt Honor 6+ készüléket 8+1 magos Kirin925 processzor hajtja. Az alkalmazások könnyed futásáról három gigabájt memória gondoskodik, a 32 giga belső tárhely pedig elegendő tárolókapacitást biztosít a legtöbb felhasználó számára. A készülék ráadásul két napig bírja egyetlen felöltéssel, ellenálló vázában pedig egy különleges kamera helyezkedik el.

A Honor 6+ a gyártó első olyan készüléke, amelybe két darab, párhuzamos elhelyezkedésű fényképezőgépet épített a gyártó. A 2×8 megapixeles „bionikus sasszem” kamera két különböző nézőpontból és gyújtótávolsággal rögzíti a képet, így együttesen egy 13 megapixeles fotót készít, akár 0,1 másodperces fókuszidővel, f/0,95-ös fényerő mellett. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlen gyorsasággal kattintsuk el a fényképezőgépet, és ne maradjunk le a fontos pillanatokról. A fényképezőgép szoftverének lelke a szabadalmaztatott 3IE képfeldolgozó algoritmus, amely részletesebb, gazdagabb felvételeket tesz lehetővé. A Honor 6+ emellett támogatja a kép elkészítése utáni újrafókuszálást, így a fotóink fókuszpontját tetszőlegesen tudjuk változtatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megtámadták a Bundestagot

szo máj 16 , 2015
Ismeretlenek támadást hajtottak végre a német törvényhozás alsóháza, a Bundestag informatikai rendszere ellen. A támadásról a Spiegel Online számolt be pénteken, és a Bundestag szóvivője megerősítette a hírportál értesülését. Közölte, hogy a Bundestag hivatala és a szövetségi informatikai biztonsági hivatal (BSI) szakemberei dolgoznak az ügy feltárásán. A szóvivő részletekről nem tájékoztatott. A […]
hacker

És még ez is...