Magyarországot a balkánhoz sorolták

BarthaPéterA világ egyik legnagyobb forgalmú informatikai disztribútora, az kínáló Avnet Technology Solutions (Avnet TS) déli-kelet európai nyitás jegyében, a balkáni régió tíz országának piacára lépett be. Az érintett országokban (Albánia, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Moldova, Montenegró, Szerbia és Szlovénia) az Avnet TS az IBM szoftvereinek, hardvereinek és szolgáltatásainak disztribúcióját kezdte meg, valamint elindította a vállalat marketing edukációs programját, az Avnet Academy-t.

Az Avnet TS magyarországi szakembereit bízták meg a balkáni nyitás koordinációjával, illetve a hazánkkal együtt 12 országot magába foglaló régió irányításával, a régió élére pedig az Avnet TS Magyarország ügyvezetőjét, Bartha Pétert nevezte ki. „A balkáni országok bevonása az európai vérkeringésbe a magyar partnereink számára is hasznos lehet: egyrészt új piacot jelenthet számukra, másrészt utat nyithat olyan fejlesztéseknek is, amelyek eddig méretgazdaságossági okok miatt nem valósulhattak meg” – jelentette ki Bartha.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyen letölthető e-könyv az it-biztonságról

sze jan 28 , 2015
Ingyenesen letölthető, a számítógép biztonságos használatáról szóló elektronikus könyvet jelentetett meg a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT). A térítésmentes szolgáltatással az NJSZT célja, hogy közérthető nyelven nyújtson nélkülözhetetlen ismereteket a számítógép-használók informatikai eszközeinek, személyes adatainak megfelelő védelméhez. A könyv különösen időszerű, mivel az informatikai eszközök robbanásszerű terjedése egyre komolyabb kockázatot […]