Magyarországon kimarad a Xerox innovációs központ-hálózatából

innovacioA Xerox a világ számos pontján jelentős beruházásokat hajtott végre azokban az innovációs központokban, ahol a felhasználók személyesen szerezhetnek tapasztalatokat a Xerox berendezésekről, szolgáltatásokról és a dokumentumkezelés legfrissebb trendjeiről. Ennek köszönhetően nyitották meg a napokban az Impika Inkjet Innovációs Központot a franciaországi Aubagne-ban, ahol az Impika iPrint Compact, az iPrint Reference, az iPrint Extreme, az iEngine 100 és 100L berendezések is megtekinthetőek működés közben, illetve a vizes bázisú és a víz nélkül működő tintasugaras technológiáról is részletes információkat szerezhetnek az érdeklődők.

Az Egyesült Államokban a Websterben található Gil Hatch Központját fejlesztette a Xerox, ahol többnyelvű workshopok és termékbemutatók révén a vállalat digitális berendezéseit, nyomdagépeit és nyomtatási megoldásait is szemügyre lehet venni, így többek közt a piacra most bevezetett Xerox Versant 2100-et, illetve a hozzá kapcsolódó munkafolyamat-és munkabefejező alkalmazásokat.

A Xerox berendezések, megoldások iránti növekvő angliai érdeklődés teremtette meg a lehetőséget a londoni Xerox Innovációs Központ elindítására, amely egyszerre oktató centrum és találkozási pont a dokumentumkezeléssel foglalkozó szakembereknek. Az újonnan felavatott Discovery komplexumban a Xerox szakértői személyre szabott tanácsadással segítik a felhasználókat a számukra optimális dokumentumkezelési rendszerek kialakításához. (Információnk szerint a Xerox sem Magyarországon, sem a térségben nem kíván innovációs központot létrehozni. A -szerk- megj.)

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.