Magyarországon is terjeszkedne az IDS

Martijn-HazebroekAz Európa-szerte több mint hatszáz töltőállomással rendelkező International Diesel Service (IDS) a nemzetközi közúti fuvarozó cégek tankolási igényeinek kiszolgálásával foglalkozik. A Kuwait Petroleum Co. leányvállalatának stratégiai és marketing menedzserét, Martijn Hazebroek-ot a társaság magyarországi terveiről és az informatika rendszerükről kérdeztük villáminterjúnkban.

– Az IDS-nek milyen tervei vannak Magyarországon?
– A magyar közúti szállítási ágazat jelentős szegmensének részesei vagyunk köszönhetően a nemzetközi hálózatunknak, amely olyan cégek számára nyújt többletet, akiknek a biztonság és az ellenőrizhetőség egyaránt fontos. Jelenleg még nem rendelkezünk saját állomásokkal Magyarországon. Az IDS minden esetben az adott hálózati lehetőségekhez igazodik, így Európa-szerte teljes mértékben kiszolgálja termékeivel és szolgáltatásaival a fogyasztói igényeket. A magyarországi terjeszkedés része cégünk expanziós törekvésének.

– A töltőállomásokon lévő terminálokat, a webes felügyeletet, azaz az informatikát saját maguk fejlesztik és üzemeltetik, vagy szolgáltatásként veszik igénybe?
– Ezeket mindig cégen belül oldjuk meg.

– Milyen informatikai fejlesztésekkel próbálják tovább javítani a szolgáltatásaik minőségét?
– Az IDS az informatikai fejlesztés tekintetében a legmagasabb szintet éri el. Informatikai megoldásaink a mai napig működő technikai vívmányok: online rendszerünk, amely a az ellenőrzés elvégzése előtt nem enged újabb tranzakciót végrehajtani, érintésmentes RFID kártya technológia, amely az IDS technológiának köszönhető helyettesíti a mágnescsíkos kártyát. Ez a tranzakciók biztonságát egészen más szintre emeli. A CCTV kamera rendszerrel minden tevékenység ellenőrizhető, az online vásárlói portál (iAccount) pedig lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bármelyik pillanatban hozzáférjenek a számláikhoz az interneten keresztül, és nem csak miután a vezetők végrehajtották a tranzakciót, ugyanakkor rugalmas feltételeket kínál, beállíthatjuk a kártya limitet, kijelölhetjük a szabad és a tilos tankolási helyeket. Az ellenőrizhetőségnek ez a szintje az informatikai fejlesztésnek köszönhetően az ügyfél számára egy nagyon magas színvonalú és megbízható szolgáltatást nyújt. Így végre találkozhatnak a lehetőségek és az elvárások.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Két új műholddal erősödött a Beidou

ked júl 28 , 2015
Újabb műholdakat állított saját fejlesztésű Beidou navigációs rendszerének szolgálatába Kína, miután a hétvégén kettővel bővítette a már űrben keringők számát – jelentette a helyi média. A Beidou Navigation Satellite System (BDS) az amerikai GPS helyett kínál majd alternatívát. A most együtt, egy időben felküldött műholdaknak úttörő szerepük lesz a BDS […]
műhold