Magyarország megelőzte a közép- és kelet-európai országokat

A közép- és kelet-európai országok közül Magyarország az egyik első, ahol a c helyi nyelven is elérhetővé teszi szolgáltatásait: a PayPal weboldalának alaptartalma és hamarosan a mobilalkalmazás is a felhasználók rendelkezésére áll magyarul. A társaság közleménye szerint a magyar fogyasztók mostantól még könnyebben, néhány kattintással vásárolhatnak és fizethetnek a világ egyik közkedvelt online fizetési megoldásával. A honosításnak köszönhetően a következő funkciók válnak elérhetővé magyar nyelven:

• fiók létrehozása,
• fizetés,
• profil beállítások kezelése,
• útmutató a csomagvisszaküldés költségeinek megtérítésére,
• útmutató problémás fizetésből vagy vásárlásból fakadó károk megtérítéséhez,
• a magyarországi és külföldi webshopok aktuális híreit, ajánlatait tartalmazó hírlevél.

A felsoroltak mellett az összes számlainformáció rendelkezésre áll magyar nyelven, illetve a kereskedők mostantól magyar nyelvű számlát is ki tudnak állítani. A PayPal ügyfélszolgálat továbbra is angol nyelven érhető el, de a súgó már magyarul is rendelkezésre áll (bejelentkezett felhasználók számára).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Áder: infokommunikációs forradalom zajlik a világban

csü máj 10 , 2018
Infokommunikációs forradalom és úgynevezett klímaforradalom zajlik a világban – hívta fel az Országgyűlés figyelmét Áder János. A magyar gazdaságnak is új kihívásokkal kell szembenéznie: digitális gazdaság, infokommunikáció, robotizáció, mesterséges intelligencia – sorolta a köztársasági elnök, aki szerint ma az a kérdés, hogy ebben a versenyben “a győztesek vagy a vesztesek […]

És még ez is...