Magyarország először vesz részt a londoni BETT Show-n

Először vesz részt önálló országstanddal a londoni BETT Show-n Magyarország. A British Educational Training and Technology Show január 24. és 28. között lesz Londonban. A világ legnagyobb oktatástechnológiai kiállításán és konferenciáján Magyarország 310 négyzetméteres standdal vesz részt. A standnál az érdeklődők Magyarország Digitális Oktatási Stratégiáját (DOS), innovatív magyar oktatástechnológiai termékeket, szolgáltatásokat ismerhetnek meg. A DOS célja, hogy új, a digitális kor kihívásaira reflektáló, nyitott oktatási környezet jöjjön létre és senki ne hagyja el az oktatás és a képzés rendszerét a megfelelő digitális kompetenciák (digitális írás-, és olvasástudás) nélkül.

A Digitális Jólét Program lehetőséget biztosít arra, hogy gyakorló pedagógusok, szakértők is ellátogathassanak a kiállításra. Ötven, pedagógusszervezetek által delegált pedagógus a rendezvényen személyesen is megismerheti majd a digitális oktatás korszerű eszközeit, módszereit. A BETT Show – amely elsősorban az információs technológia oktatási célú felhasználásának példáit mutatja be – szakmai és egyben kereskedelmi fórum is, amelyre mintegy 35 ezer nagy-britanniai iskolavezető és tanár érkezik vásárlási szándékkal, valamint ötezer szakértő, oktatási döntéshozó, fejlesztő mintegy hetven országból a legújabb technológiák áttekintésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nemzetközi it-biztonsági konferenciát tartanak Budapesten

sze jan 17 , 2018
SecOps Europe címmel it-biztonsági konferenciát tartanak Budapesten január 24-25-én, a nemzetközi rendezvényre a szakma legjobbjai érkeznek – közölte a program fő szervezője, a BlackCell IT Security. A közleményben kiemelték a SecOps Europe it-biztonsági konferencia korábban ProDay néven vált ismertté hazai és nemzetközi szakmai körökben. A szervezők közölték, az eseményt Zuk […]