Magyar Vöröskereszt: Adományozz online!

VöröskeresztA Magyar Vöröskereszt azt kéri, hogy akik tehetik, látogassanak el a szervezet honlapjára és használják az online adományozás lehetőségét.

A Magyar Vöröskereszt azt közölte, hogy országszerte mintegy ezer munkatárs és 18 ezer önkéntes segítségével tesz nap mint nap a rászorulók megsegítésért. Télen a teendőik megszaporodnak: a hideg időszakban sűrűbb utcai szolgálattal gondoskodnak az utcán élőkről, fokozott figyelemmel kísérik a magányosan élő rászorulók boldogulását: teajáratokat, takaróosztást szerveznek, élelmiszert biztosítanak, ha van rá lehetőségük. A Magyar Vöröskereszt a közleményben azt kéri: akinek módjában áll, járuljon hozzá akár egy jelképes összeggel ahhoz, hogy minél több emberen segíthessenek! A szervezet weboldalán, a www.voroskereszt.hu oldalon, az „Adományozok” gombra kattintva nyílik erre lehetőség.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már az elhullott állatok adatait is fel lehet tölteni

vas dec 24 , 2023
ShareTweetPinShareA Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) legújabb, TOTEM nevű okostelefonos alkalmazásának segítségével könnyen bejelenthető az elhullott vadon élő állatok. Az MME TermészetLesen adatgyűjtő program legújabb okostelefonos alkalmazásának célja olyan adatbázis kiépítése, amely egy helyen gyűjti a régióban előforduló, vadon élő kétéltű, hüllő-, madár- és emlősfajok pusztulásának főbb okait (mérgezés, […]
Nagy Téli Madárles

És még ez is...