Magyar versenytársat kap a Gmail? :)

Modern és egyedi funkciók, biztonságos működés és formabontó megjelenés – a New Wave Media Group Zrt. (a Freemailt és az Origót tulajfdonló társaság) egy új, hazai szakemberek fejlesztésével megvalósuló mailrendszer megalkotásába fogott.

A cél egy olyan újszerű, a mai digitális elvárásoknak megfelelő kommunikációs platform megvalósítása, amely túlmutat a meglévő hazai e-mail megoldásokon. A Z-brand munkacímen futó platform egyik legnagyobb ereje a hazai fejlesztésen túl, a valós idejű közös munkát megkönnyítő funkciókban rejlik. Az új rendszer egyszerre lesz kompatibilis a meglévő SMTP, valamint IMAP, POP3, CalDAV, CardDAV protokollokkal és EML szabvánnyal, ugyanakkor ezeket felhasználva a napjainkban elvárható újszerű funkciókat is nyújt. Formabontó megoldásai szembemennek az elavult technológiákkal, nagy hangsúly kerül például a chat alapú funkciókra.

“A jelenlegi statikus trendekkel szemben egy olyan dinamikus rendszert indítunk útjára, amelyben a levelek küldés után is módosíthatók, szabadon szerkeszthetők az érintettek által. Természetesen az üzenetváltás jelenlegi hitelessége és megbízhatósága nem veszik majd el, csak ötvözzük a chat szolgáltatásoknál megismert, rugalmas és szabad kommunikációs megoldásokat egy verziókövető technológiával” – mondta el Szima-Mármarosi Balázs termékmenedzser. A fejlesztők a technikai újításokon felül egy biztonságos, könnyen használható és modern kinézetű levelezési rendszer létrehozására törekszik. A cég a szolgáltatást egy éjjel-nappal hívható, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal is kiegészíti.

A projekt következő két éves fejlesztési büdzséje 642 millió forint, amelyhez 340 millió forint támogatást nyert a cég. Az új mailrendszer induló verziója várhatóan nyár végén kerül a nagyközönség elé, üzleti változatának elkészültét pedig 2018-ra tervezi a New Wave Media Group Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar mobilhálózatok a világ legjobbjai között

ked jún 13 , 2017
Az OpenSignal legfrissebb felmérésének eredményei szerint Magyarországon működnek a világ harmadik leggyorsabb 4G-hálózatai, ráadásul hazánk a lefedettség arányát illetően is bekerült a globális top 10-be. Az OpenSignal legfrissebb, globális 4G szolgáltatásokra vonatkozó, Az LTE állapota című kutatásának legfrissebb, június 7-én publikált kiadása szerint tavalyhoz képest mind a letöltési sebességet, mint […]

Friss, ropogós