Magyar Telekom: megváltoztak a tudakozók hívószámai

szamokA Magyar Telekom országos tudakozó szolgáltatásai – a Belföldi Tudakozó és a Tudakozó Plusz – már új, európai formátumú, ötjegyű hívószámon érhetők el. Október 1-jével megszűnt a korábbi 198-as hívószám, a 197-es pedig már csak az év végéig üzemel. A Belföldi Tudakozó szolgáltatás október 1-jétől kizárólag a 11818-as hívószámon érhető el. Ezen a számon azon vezetékes vagy mobiltelefon-előfizetők neve, címe, telefonszáma iránt érdeklődhetünk, akik hozzájárultak adataik közléséhez. A korábbi 198-as telefonszámon október 1-jétől hangbemondás jelzi a változást a fogyasztók számára.

A Tudakozó Plusz szolgáltatás a 11824-es számon érhető el, de 2014 utolsó napjáig még üzemel a korábbi 197-es hívószám is. A Tudakozó Plusz – amelyet sokan az egykori „Különleges tudakozó” néven emlegetnek – olyan kényelmi szolgáltatás, amelynek célja a tudakozó alapszolgáltatásnál bővebb információ nyújtása az előfizető kérdései alapján. Ebbe a szolgáltatásba integrálódott 2014 januárjától a nemzetközi tudakozó is, így más országok távközlési előfizetőinek adatairól is itt kérhető felvilágosítás. Ezenkívül közérdekű információkkal, általános tudományos, művészeti tudnivalókkal, e-mail- és weboldal-címekkel is várják az érdeklődők hívásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vezetőváltás a Microsoft Magyarországnál

hét okt 6 , 2014
A [-]mínuszos.hu értesülése szerint változás lesz a Microsoft Magyarország PR és vállalati kommunikációs vezetőjének posztján. Információnk szerint Szűcs Judit lesz a társaság új PR és vállalati kommunikációs vezetője. Elődje, Kristóf Judit anyai örömök elé néz, ezért a napokban megkezdte szülési szabadságát. Mindkettőjüknek gratulálunk!
Kristóf Judit

Friss, ropogós