Magyar Telekom: már most tesztelhető az LTE

4GJelenleg is zajlik a Magyar Telekom 4G hálózatán az újabb állomások bekapcsolása, amellyel jövő év elejére már az ország lakosságának nyolcvan, jövő év végére pedig 93 százaléka számára elérhetővé válik a szupergyors mobilinternet szolgáltatás. Mint ismeretes, a frekvenciák használatba vételét követően a Magyar Telekom azonnal tovább bővítette 4G mobilinternet hálózatát, ennek eredményeképpen mára 75 százalékosra emelkedett a Magyar Telekom 4G kültéri – lakosságra vetített – országos lefedettsége. Ezzel egyidejűleg  az elérhető maximumra növelte a 4G mobilnet névleges –díjcsomagtól és készüléktől függő – letöltési sebességét, így akár 150 Mbit/s sebességű mobilnetet kínál ügyfeleinek az ország első és legnagyobb 4G hálózatán.

A 4G fejlesztésekkel párhuzamosan, már a jövőre készülődve, elsősorban a további tapasztalatszerzés érdekében a napokban néhány állomásán a Magyar Telekom bekapcsolta az LTE Advanced szolgáltatást is, így a 4G következő állomását jelentő technológia már ma elérhető teszt környezetben a piacvezető szolgáltató mobilhálózatának bizonyos pontjain. A teszthálózat elméleti maximális letöltési sebessége 300 Mbps, és jelenleg a cég négy budapesti telephelyének körzetében, a XI. kerületben található Infopark szinte teljes területén, illetve a Telekom Krisztina körúti székházában működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elvitte a mobilt mackóruhás tolvaj

pén dec 5 , 2014
Egy üzletből vitte el a mobiltelefont az ismeretlen férfi. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított a lopás miatt ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen mackóruhás bűnelkövető 2014. október 11-én 11 óra 30 perc és 12 óra közötti időben egy a Budapest XIV., Horváth Boldizsár utcában található üzlethelyiségből eltulajdonította az ott […]
tolvaj