Magyar Telekom: korlátlan zenehallgatás és beszélgetés egy csomagban

2

zenexMár elérhetők a Magyar Telekom azon új díjcsomagjai, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A legnagyobb díjcsomag korlátlan belföldi alapdíjas beszélgetést és korlátlan minőségi zenehallgatást kínál azoknak, akik zenében és telefonálásban nem ismernek határokat — áll a Magyar Telekom közleményében szó szerint. A Spotify Premium zeneszolgáltatás már elérhető a Telekom Music XS, S és M mobil díjcsomagjaival, illetve a Music opcióval. A Music M díjcsomag havidíja belföldön korlátlan hálózaton belüli alapdíjas irányokba irányuló beszélgetéssel és belföldi sms forgalommal, akár a Magyar Telekom 4G hálózatán is használható egy gigabájt adatforgalommal, korlátlan Spotify Premium hozzáféréssel e-Packkal 16 690, e-Pack nélkül 17 290 forintért havonta.

A kevesebb zenét fogyasztók jobban járnak a Music S díjcsomaggal, ami 9 390 forint e-Packkal, vagy 9 990 e-Pack nélkül, s amely 160 belföldi alapdíjas irányba lebeszélhető percet és belföldi alapdíjas irányba korlátlan mennyiségű hálózaton belüli sms-t tartalmaz, továbbá egy giga 4G hálózaton is felhasználható adatforgalmat és 2 GB kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra felhasználható belföldi adatmennyiséget. A legkisebb, Music XS csomagot egyetemisták és főiskolások vehetik igénybe. Azok az előfizetők, akik nem szeretnének díjcsomagot váltani, viszont igénybe vennék a Spotify Premium zeneszolgáltatást, ezt a Music opció választásával 1 590 forintos havidíjért megtehetik.

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével sok millió számot tarthatunk a zsebünkben, csupán internetkapcsolat és egy regisztráció szükséges hozzá (És persze ki kell tudni fizetni. A -szerk- megj).

2 thoughts on “Magyar Telekom: korlátlan zenehallgatás és beszélgetés egy csomagban

  1. Ha jól értettem, itt lehet érdeklődni arról, hogy a kábel tv

    programokban, benne van-e a francia Mezzo komoly zenei csatorna és a History HD ismereterjesztő?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült Lakkozó utcai laptoptolvaj fantomképe

vas júl 20 , 2014
Segítsen a rendőröknek megkeresni a képen látható tolvajt! A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2014. július 10-én 13 óra körüli időben egy Budapest IV., Lakkozó utcában található társasház egyik lakásba bejutva egy laptopot […]
tolvaj

Friss, ropogós