Magyar Telekom: bővültek a montenegrói leányvállalat frekvencia jogosultságai

frekvenciaTöbb mint 27 millió euróért meghosszabbították a Magyar Telekom montenegrói leányvállalata, a Crnogorski Telekom A.D. Podgorica frekvenciahasználati jogosultságát több frekvencián és új blokkokat is vehetett a társaság – jelentette be a távközlési cég hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A Crnogorski Telekom a frekvenciasávok használatára 15 évig vált jogosulttá. A frekvencia használati jogosultság meghosszabbításának ára 7,3 millió euró ( körülbelül 2,3 milliárd forint), az új frekvenciák használati jogosultságáért fizetett egyszeri díj húszmillió euró (körülbelül 6,2 milliárd forint). Az együttesen 27,3 millió eurós ( 8,5 milliárd forintos) egyszeri díjat 2016 augusztusában fizette ki a cég.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ne hagyjuk elterelni a figyelmünket: az otthoni munkavégzés hét aranyszabálya III.

ked szept 6 , 2016
Az otthoni munkavégzéshez sincs tökéletes recept, de ahhoz, hogy ne váljon számunkra teherré, néhány dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk – ehhez szolgál segítségül a Leitz márkanevéről ismert amerikai Esselte IPR AB iránymutatása. Otthonunkban alakítsunk ki saját „dolgozószobát” vagy egy kis munkasarkot, ahová elvonulva könnyedén kizárhatjuk a külső környezetünkből beszűrődő […]
home office