Magyar Telekom: a helyzet percről percre változik

A Magyar Telekom folyamatosan együttműködik a szállítóival az extra kapacitás-igények kielégítéséért, a közoktatásban március 16-tól bevezetett digitális munkarend és a sok helyen életbe léptetett távmunka miatt.

A Magyar Telekom adatai alapján március végéig a mobil és vezetékes adatforgalomban harminc százalékos volt a növekedés. A mobil hang forgalomban 45 százalék körüli, a vezetékes hang forgalomban 75 százalék körüli növekedést tapasztaltak ugyanebben az időszakban. Hozzátették, a helyzet percről percre változik, folyamatosan figyelemmel kísérik az eseményeket, monitorozzák a hálózatot és mindent megtesznek a kapacitások megfelelő kezelése, lehetséges bővítése érdekében. A megnövekedett távmunka, illetve az internetes, valamint a TV-s platformokon beinduló távoktatás nagyban alakítja át a megszokott hálózati terhelést, a Magyar Telekom hálózati infrastruktúrája megfelel a jelenlegi igényeknek. Azokon a pontokon, ahol a fokozott forgalom hatására extra kapacitás-igény jelentkezik, a szállítóikkal közösen felmérik, hogy milyen licenc- vagy hardver bővítési lépéseket tudnak megvalósítani az egyes hálózati elemekben – írták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az elektronikus kormányhivatali bizonyítványok elfogadását kéri az MNB a hitelintézetektől

sze ápr 8 , 2020
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a veszélyhelyzet miatt felszólította a hitelintézeteket, hogy az államilag támogatott hiteleknél fogadják el a kormányhivatalok elektronikusan kiállított hatósági bizonyítványait a tb-jogviszony igazolásaként – közölte az MNB. Az intézkedés többek között az új lakások építéséhez és vásárlásához felvehető hiteleket, és a babaváró kölcsönöket érinti. Az igényléshez […]

Friss, ropogós