Magyar Telekom: a 97 százalék egyenlő a teljessel

Magyar-Telekom-4G-lefedettsegA Magyar Telekom mobilhálózati fejlesztésének eredményeként országszerte mára több mint 2400 településen vált elérhetővé a 4G mobilinternet szolgáltatás, és országos lakossági kültéri lefedettsége már 95 százalékos, ami a tervek szerint az év végéig gyakorlatilag teljesre, 97 százalékosra bővül.

A lefedettség-növekedés mellett a Magyar Telekom szélessávú mobilinternet-hálózata érte el a legjobb teszteredményeket. Az NMHH által 2015. augusztusban elindított országos internetsebesség-mérő weboldalon (www.szelessav.net) közzétett mérőautós, kilencven napi aggregált sebességmérések eredménye szerint a hazai szolgáltatók közül a Magyar Telekom mobilhálózata érte el a legnagyobb 3G és 4G feltöltési és letöltési sebességet, valamint a legrövidebb 4G válaszidőt (ping) — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Állítólag a KizON erősíti a szülő - gyermek kapcsolatot

hét okt 5 , 2015
A KizON az LG Electronics gyermekeknek szánt innovatív és családbarát viselhető eszköze. A kimondottan óvodás és általános iskolás korú gyermekek számára kifejlesztett okoskarkötő valós idejű helyi információkkal szolgál a szülőknek, akik segítségével okostelefonjukon követhetik nyomon gyermeküket és kapcsolatba is léphetnek vele. A KizON segítségével a szülők egyszerűen és kényelmesen nyomon […]
ZX-81