Magyar Telekom: 7500 dolgozó válhat tulajdonossá

1

Magyar-Telekom-reszvenyA Magyar Telekom munkavállalói résztulajdonosi programot indít, amelynek keretében a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. munkavállalóinak döntő többsége részvényjuttatásban részesülhet. A program a vállalat rendes juttatási csomagján felüli javadalmazási elemet jelent. A Magyar Telekom és a T-Systems munkavállalói idén júniusi árfolyamértéken százezer forintnyi részvényjuttatásban részesülhetnek 2017-ben. A részvényekkel osztalékra való jogosultsághoz is juthatnak a cégek munkavállalói. A részvényjuttatás feltétele, hogy a társaság 2016. december 31-én lezárt évre vonatkozó tényleges MT-Hungary szegmens működési szabad cash flow mutatója meghaladja a 2015. december 31-én lezárt év azonos mutatóját.

A működési szabad cash flow mutatóra vonatkozó feltétel teljesülése előreláthatólag 2017 februárjában válik ismertté, amelyet követően az MRP Szervezet várhatóan 2017 áprilisában osztja ki a részvényeket legfeljebb 7500 munkavállaló között. Az átadást követően a részvények minden további korlátozás nélkül állnak a jogosultak rendelkezésére. 2016 júliusában a Magyar Telekom legfeljebb 1,6 millió saját részvényt vásárol a szabadpiacon, és ezeket a részvények kezelésére létrehozott munkavállalói résztulajdonosi program szervezetben (MRP Szervezet) helyezi el.

One thought on “Magyar Telekom: 7500 dolgozó válhat tulajdonossá

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

KÜRT: keleti nyitás II.

ked máj 3 , 2016
Az elmúlt hetekben már második alkalommal járt a KÜRT Zrt. delegációja Kínában. Nagy lehetőségekkel kecsegtető projekt a shenzheni „OEP” egészségügyi adatbázisának feldolgozása, elemzése. Shenzhen vonzáskörzetében Németországnyi népesség él, az ő egészségügyi adataik elemzése felbecsülhetetlen jelentőségű, elég, ha a gyógyszergyárakra, vagy a Kínában is szárnyaló egészségiparra gondolunk. Ebben a projektben is […]

És még ez is...