Magyar startupok indulnak Madridba

startupMobiltelefonnal vezérelhető kapuk, online programozói képzés és foglalkoztatási támogatás, egyedi hírlevélszerkesztő. Ezekkel a szolgáltatásokkal és termékekkel mutatkozik be három magyar startup cég Dél-Európa legnagyobb startup seregszemléjén. A South Summit péntekig tart Madriban.

“Nagyon jó, hogy tudunk beszélgetni hasonló fázisban lévő cégekkel, vagy olyanokkal, akik már előttünk vannak pár lépéssel. Rendkívül hasznos számunkra, hogy ezzel a szakmai közeggel tapasztalatot tudunk cserélni, és visszaigazolást kapunk arról, hogy mi működik, mi nem” – hangsúlyozta Hári Judit, a Nold Technologies Kft. marketing menedzsere, kifejtve hogy miért van nagy jelentősége számukra ennek a nemzetközi kiállításnak. Mint mondta, vállalkozásuk, amely egy bluetoothos kapunyitó applikációval vesz részt az eseményen, viszonteladókat és üzleti partnerkapcsolatokat is remél a három napos madridi rendezvénytől.

P. Tóth András, a CodeBerry, azaz a fejlodj.hu Kft. alapítója azt emelte ki, hogy a főként spanyol és dél-amerikai piacra fókuszáló South Summit, a nemzetközi együttműködések keresése mellett jó alkalom a konkurencia feltérképezésére is. Ők gyakorlati oktatáson alapuló, több nyelven elérhető, online programozói képzésüket mutatják be, melynek keretében a végzett tanulóik elhelyezkedését is segítik. Madridban például épp ehhez keresnek spanyol partnercégeket. A harmadik magyar vállalkozás, az EDMdesigner.com Kft. csapata viszont minél szélesebb körben szeretne olyan felhasználókat találni, aki tesztelik a még úgynevezett validálási fázisban lévő terméküket, amely egy 15 nyelven elérhető, személyre szabható, egyedi marketing e-mail és hírlevélszerkesztő – mondta Pokornyik Roland, aki nem ügyvezető, hanem már vezérigazgató az általa alapított kft.-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NNG: ismét indul a C++ programozóverseny

vas okt 9 , 2016
Idén ötödik alkalommal rendez C++ programozóversenyt az NNG. Az összecsapás lehetőséget nyújt az informatikus hallgatóknak és a tapasztalt szakembereknek arra, hogy összemérjék tudásukat. A selejtezőkben és a döntőben egyaránt olyan kihívásokkal találkozhatnak, amelyekkel bizonyíthatják, hogy ők a szakma legjobbjai. A C++ Grand Prix 2016 versenyre október 24. éjfélig várja háromfős […]

Friss, ropogós