Magyar közösség: itt az idő, most vagy soha

UbuntuA Microsoft által felkínált ingyenes Windows 10 csak korlátozott ideig elérhető, ami ugyan sokak számára számára nagyszerű hír, de csak azoknak, akik a Windows 7-es, 8-as, 8.1-es ,vagy a Windows Phone 8.1-es kiadását használják — figyelmeztet közleményében a magyar Ubuntu közösség. Mint írják, mindenki más számára az otthoni vagy a professzionális változat 199 dollárba, azaz körülbelül 55 ezer forintba kerül, míg a hasonló tudású linuxos alternatívája, az Ubuntu ingyenes (Semmi sincs ingyen. Az új rendszer megismerésése, megtanulása sok időbe telik, s mint tudjuk, az idő, az pénz. A -szerk- megj.)

A magyar közösség közleménye szerint nem csak az ingyenesség miatt érdemes Ubuntura váltani, hiszen a Windows 10 „kényelmes” frissítése új erőforrásokat igényelhet, s a “nagyobb jogdíjak még a legbuzgóbb Windows követőt is elgondolkodásra sarkallják”. Mint írják, a legnagyobb hírportálok világszerte a Windows 10-zel foglalkoznak, kielemzik annak minden apró részletét, és a leggyakoribb konklúzió az, hogy akit érdekel a magánélet biztonsága, az adatvédelem, annak valószínűleg ez a legjobb pillanat a váltásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még egy megoldás a pazarló nyomtatás megszüntetésére

hét aug 31 , 2015
A drága nyomtatás költségeinek csökkentésére az az egyik meghökkentő megoldás, hogy nem nyomtatunk. Garantáltan nem fog semmibe sem kerülni. Ha azonban ez a megoldás valamiért nem jöhet számításba, érdemes a Xerox legújabb megoldásának bevezetésén eltöprengeni. A Xerox ugyanis kidolgozott egy, hamarosan Magyarországon is elérhető megoldást, amely segít a vállalatoknak a környezetszennyezésük […]