Konkurencia a Google Chromecastnak

 

A WayteQ Europe Kft. és a fuso Ecosystem Nyrt. közti együttműködésnek köszönhetően rengeteg magyar nyelvű műsorral okosíthatjuk a hagyományos laposképernyős TV készülékünk kínálatát, mindezt egy egyszerűen használható, havidíjmentes megoldás segítségével. A fuso TV by WayteQ tévéműsorok millióit teszi elérhetővé a hagyományos tévéken. A WayteQ és a fuso közös termékének köszönhetően több millió magyar nyelvű multimédiás tartalom érhető el a hagyományos laposképernyős TV készülékeken, emellett pedig böngészhetünk, emailezhetünk vagy akár játszhatunk is a tévénken. A fuso a hazai piacon egyedülálló felhasználói felület, amely tartalomaggregátorként számos magyar nyelvű tévé- és rádiócsatorna kínálatát gyűjti össze és (beépített videolejátszó segítségével) teszi elérhetővé, legyen szó egy kereskedelmi csatorna napi sorozatáról vagy zenéről. A fuso alkalmazás segítségével a fuso TV by WayteQ ezeket a tartalmakat hozza el a hagyományos televízióval rendelkező felhasználóknak. A kínált tartalmak közel harminc magyar nyelvű tévécsatorna műsoraiból állnak, valamint számos zene és online médium híre közül is lehet válogatni. A kedvenc műsorok megjelölhetőek, segítve ezzel a gyorsabb keresést, emellett pedig az alkalmazás folyamatosan figyeli a felhasználó médiafogyasztási szokásait, és ezek alapján ajánlj további tartalmakat. A fuso TV by WayteQ mini PC 2013 augusztusától elérhető Magyarországon 24 900 forintos bruttó kiskereskedelmi áron.

A „vas”
Az eszköz kétmagos, 1,5 GHz-es processzorral és Android Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, ennek köszönhetően további alkalmazásokat tölthetünk le tévénkre. A készülék vezérlését G-szenzoros távirányító könnyíti meg. Az eszköz mini PC HDMI csatlakozón és WiFi-n keresztül lép működésbe és az internetre, és néhány kattintás után azonnal használatba is vehető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új tableteket mutatott be az Intel

sze aug 14 , 2013
ShareTweetPinShare  Az Intel bemutatta oktatási céllal készült androidos táblagépét. A szerkentyűket előlapi és hátlapi kamerával, tollal, integrált hangszórókkal is felszerelték. A táblagép előre telepített Intel Education Software szoftvercsomagot is tartalmaz, amelyben többek között egy rajzprogram, egy e-Reader könyvolvasó, egy kutatást segítő és elemző program található meg. A készüléket két méretben […]

És még ez is...