Magyar csapat a Microsoft Imagine Cup globális döntőjében

Satya-NadellaIdén is lesz magyar versenyző csapat a világ egyik vezető technológiai-üzleti versenyének globális döntőjében. A Mistory egyetemistákból álló csapata képviselheti ugyanis Magyarországot a Microsoft Imagine Cup globális döntőjében – jelentette be Jean-Philippe Courtois, a Microsoft International elnöke. A Mistory csapat április végén nyerte meg Microsoft Imagine Cup magyarországi döntőjét, most pedig a regionális döntőben vívta ki a továbbjutás jogát.

A legjobbak a globális döntőben a Microsoft vezérigazgatójának, Satya Nadellának is prezentálhatják ötletüket július 27-31 között Seattle-ben, ahol a zsűritől számos visszajelzést, tanácsot is kapnak majd. A technológiai partnerségen túl a legjobban teljesítő csapatoknak a projektjeik piacra viteléhez, – a verseny fődíjaiként – öttől ötvenezer dollárig terjedő pénzbeli támogatást is nyújt a Microsoft. A tavalyi döntőben a szegedi TEP csapata sikert sikerre halmozott a nemzetközi megmérettetésen virtuális állatkájával, amely mozgásra és egészséges életmódra ösztönöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Maesteszinhaz.hu az Év internetes kereskedője

szo jún 6 , 2015
A Maesteszinhaz.hu online áruház nyerte az Év internetes kereskedője 2015 díjat a közönségszavazás, a vásárlói tesztek és a szakmai zsűri döntése alapján – közölték a szervezők az MTI-vel. A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért szervezésében a díjat kilencedik alkalommal adták át. A többfordulós versenyben a közönségtől közel tízezer szavazat érkezett több mint 350 weboldalra, amelyek […]

És még ez is...