Magadat is védd, ne csak az eszközeidet : villám kisokos

karrierA pár hetes kánikula után az előrejelzések szerint augusztus második felében ismét megszaporodnak majd a villámlással járó nyári zivatarok, ezért fontos, hogy időben felkészüljünk ezekre. Az APC by Schneider Electric megosztja olvasóinkkal tapasztalatait, amelyek segítségével megvédhetjük készülékeinket és magunkat.

A legfontosabb elektronikai berendezéseink és saját testi épségünk érdekében egyaránt fontos, hogy tudjuk, milyen környezetben hogyan reagáljunk. Nagyobb veszélynek tesszük ki magunkat, ha a váratlan villámcsapások idején épp a fürdőszobában szárítjuk a hajunkat, vízpart közelében tartózkodunk, vagy úton vagyunk. A harminc-harmincas szabály szerint, ha a villámlás és a mennydörgés között kevesebb, mint harminc másodperc telik el, érdemes védett helyre húzódnunk, és az utolsó villámlás után még várni fél órát, amíg újra kimerészkedünk a szabadba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Aranyszínű Honor 4X és 4C mobilok jönnek

pén aug 21 , 2015
A Honor 4X és 4C modellek eddig csak fekete és fehér színekben voltak elérhetők, de ennek mostantól vége. Augusztustól aranyszínben is megvásárolhatóak lesznek. Az arany Honor 4X 65 900, az arany Honor 4C pedig 53 900 forint javasolt bruttó fogyasztói áron szerezhető be. A Honor 4X 13 megapixeles fő kamerával […]