Luxusokosóra született a Samsung – de GRISOGONO románcból

Samsung-de-GRISOGONOA Samsung Electronics és a de GRISOGONO ékszer- és óragyártó cég azért fogott össze, hogy együtt alkossák meg a korlátozott számban forgalomba kerülő Samsung Gear S2 by de GRISOGONO ékszerórát, amelynek alapját a Samsung technológiája adja, miközben arannyal és drágakövekkel díszítik.

Az okosórát vörös arany, több mint száz fekete és fehér gyémánt, valamint a de GRISOGONO megkülönböztető jegyének számító cápabőr óraszíj varázsolja okos divatcikké. A gyémántokkal kirakott arany foglalat szabadon forgatható a számlap körül, a felhasználók ennek segítségével is elérhetik a Gear S2 alkalmazáskészletét és különböző szolgáltatásait, köztük az értesítéseket és a tevékenységnaplókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A HyperX gamer fejhallgatói Discord tanúsítványt kaptak

ked márc 22 , 2016
A HyperX bejelentette, hogy a Cloud II és a hamarosan piacra kerülő Cloud Revolver headsetek elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát. A Discord a leggyorsabban bővülő, kifejezetten játékosok számára fejlesztett ingyenes applikáció, amely biztonságos és gyors chatelést tesz lehetővé többjátékos számítógépes- és mobilos játékokhoz egyaránt. Az alkalmazás jelenlegi ötmillió főt […]