Lumia 650: olcsó okosmobilokat kínál a Telenor

lumiaA Telenor most nagyon jó áron kínálja a Microsoft Lumia 650-et. A Lumia 650-es ára csupán középkategóriás minőséget feltételez, ám a készülékházát tömör alumíniumból készült keret veszi körül, kidolgozása nagyon precíz, így már ránézésre is prémium hatást kelt, ráadásul a képernyőt Gorilla-üveg óvja a karcolódástól. A Lumia 650-es igazi céges készülék: zökkenőmentesen fut rajta a Microsoft legújabb mobilszoftvere, a Windows 10 okostelefonos kiadása, ami tökéletesen képes együttműködni a különböző vállalati rendszerekkel is. A készülékre gyárilag előre telepítve érkeznek a Word, Excel, Powerpoint, Outlook és OneNote alkalmazások.

Belsejében négymagos processzor dolgozik, míg az adatok tárolására 16 gigabájtos háttértár áll rendelkezésre, ami külön megvásárolható microSD-kártyával akár további 200 gigabájttal bővíthető, a hátoldalon lévő nfc-lapka pedig többek közt mobilfizetési szolgáltatások használatára is alkalmassá teszi a Lumia 650-est. A Microsoft Lumia 650 MyTariff L tarifával (13 990 forint/hó) és két év hűséggel 0 forintért is elvihető, de még a legolcsóbb MyTariff XS csomag (3190 forint/hó) esetén is csak 56 990 forintot kérnek el érte új előfizetés vásárlása esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vodafone: 4G-s internetezés 71 országban

csü ápr 21 , 2016
A Vodafone Magyarország előfizetői jelenleg már a világ 71 országában tudják használni a helyi 4G hálózatokat. A 4G-t az EU-ban Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán(*) vehetik igénybe a Vodafone előfizetői. Az ügyfelek akár a lakossági és üzleti Red EU, vagy az április elsejével bevezetett Red EU+, vagy Go EU és Go+ […]
Vodafone

Friss, ropogós