„Lopakodó vadászrepülő” ihlette az AOC új gaming monitorát

AOC GAMING C27G4ZXE monitorAz AGON by AOC bemutatott egy új, ívelt 27 hüvelykes Full HD monitort, amely a magas képfrissítési sebességű játék határait feszegeti.

Az idén bejelentett új G4 gaming termékcsalád részeként az új AOC GAMING C27G4ZXE modell „lopakodó vadászrepülő” ihlette szögletes kialakítással, 1500R görbülettel és 280 Hz képfrissítési sebességgel büszkélkedhet, ezáltal tökéletes választás a történetközpontú akció- és RPG-játékoktól kezdve a gyors tempójú verseny-, szimulációs vagy lövöldözős játékokat élvező gamerek számára.

Modern dizájn

A C27G4ZXE szürke és fekete színösszeállítású, modern dizájnnal rendelkezik, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen gamer környezethez. A monitor vékony keretei és a váz éles vonalai elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöznek, amely egy lopakodó repülőgépre emlékeztet, míg az egyszerű, kompakt lábazat stabil alapot biztosít anélkül, hogy csökkentené a monitor általános esztétikáját, és bőséges helyet biztosít az esportolók számára a billentyűzet és az egér mozgatásához. A C27G4ZXE a 100×100 VESA konzol kompatibilitásának köszönhetően többmonitoros, monitorkarokkal ellátott elrendezésekhez is megfelelő.

Immerzió 1500R görbülettel

Az AOC GAMING C27G4ZXE lágy 1500R görbülete finoman körbeöleli a felhasználó látómezejét anélkül, hogy torzítaná a vizuális megjelenítést. Az ívelt képernyő az emberi szem természetes görbületét követi, kényelmesebb és magával ragadóbb megtekintési élményt nyújtva ezáltal a hosszabb játékmenetek során.

Villámgyors 280 Hz-es képfrissítés

Az AOC GAMING C27G4ZXE 280 Hz-es képfrissítési sebességével hihetetlenül sima és érzékeny játékmenetet biztosít, így a játékosok a gyors tempójú játékokban versenyelőnyre tehetnek szert. A monitor a legmagasabb overdrive beállításnál akár 1 ms GtG reakcióidőt is elérhet, így a szellemképek és a mozgási elmosódások minimálisra csökkennek. Mivel a mozgás tisztasága elsődleges, a C27G4ZXE továbbfejlesztett MBR (Motion Blur Reduction) üzemmóddal rendelkezik, amely stroboszkópos háttérvilágítást használ a pixelátmenetek észrevehetetlenné tételéhez, és az MPRT (Moving Picture Response Time – Mozgókép-válaszidő) 0,3 ms-ra csökken, ami gyakorlatilag elmosódásmentes képi megjelenítést eredményez.

Full HD felbontás

Az AOC GAMING C27G4ZXE Full HD felbontása (1920×1080) ideális egyensúlyt teremt a vizuális letisztultság és a teljesítmény között. Ez a felbontás lehetővé teszi, hogy még a középkategóriás GPU-k is elérjék a monitor lenyűgöző 280 Hz képfrissítési sebességét a legtöbb műfajban, így a játékosok már az első naptól kezdve élvezhetik a C27G4ZXE villámgyors teljesítményének minden előnyét, anélkül, hogy a csúcskategóriás hardverre lenne szükségük.

Magas kontrasztú VA panel HDR10-támogatással

A C27G4ZXE 4000:1 kontrasztarányú, nagy kontrasztú gyors VA panellel rendelkezik, amely mély feketéket és élénk színeket biztosít a lenyűgöző vizuális élményhez. A HDR10-támogatással párosulva a monitor a fényerő és a színszintek szélesebb tartományát képes megjeleníteni, a sötét és világos jelenetekben is kiemelve a bonyolult részleteket.

Adaptive-Sync = szakadozástól mentes játék

A kép szakadozásának és akadozásának kiküszöbölése érdekében az AOC GAMING C27G4ZXE támogatja az Adaptive-Sync technológiát, amely a zökkenőmentes és gördülékeny játékélmény érdekében szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU kimenetével. Ez a technológia biztosítja, hogy a játékosok zavaró vizuális műjelenségektől mentes játékot élvezhessenek, függetlenül a grafikus kártyájuktól.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Cenzúra: Az EU keményen elítélte Oroszországot

csü jún 27 , 2024
Az Európai Unió elítéli az orosz hatóságok „teljesen megalapozatlan” döntését, amellyel több mint nyolcvan európai médiaszolgáltató elérhetőségét tették lehetetlenné Oroszországban – jelentette ki a Josep Borrell. Az uniós külügyi és biztonságpolitikai főképviselő a közleményében hangsúlyozta, hogy az orosz döntés tovább korlátozza a szabad és független információhoz való hozzáférést, és „kiterjeszti […]
Orbán Viktor és Josep Borrell

És még ez is...