LLP Hungary: csökkenő árbevétel, meredeken zuhanó eredmény

LLP-Hungary-eredmenyekTavaly 1,8 millió eurós árbevételt ért el az LLP Hungary Kft. üzleti tanácsadási és szoftvermegoldásokat nyújtó vállalat, amivel a magyar cég megőrizte vezető helyét a tíz országban jelen lévő LLP Csoporton belül. A tájékoztatás szerint a magyar vállalat a csoport 8,95 millió eurós forgalmának és 1,25 millió eurós adózás előtti profitjának is húsz százalékát adta. A csoport tavaly három százalékkal növelte árbevételét 2014-hez képest. A 2015-ös magyarországi árbevétel megfelel az egy évvel korábbinak — írja a prágai központú vállalatra hivatkozva az MTI. Tévesen.

Az LLP közleménye szerint ugyanis az áll, hogy a piac telítettségének ellenére “sikerült megközelítenünk a 2014-es eredményeket”. Nyilvános cégadatok szerint tavaly a magyar leányvállalat forgalma több, mint húsz százalékkal, az üzemi eredmény pedig 41 százalékkal csökkent az azt megelőző évhez képest (lásd táblázat), ezt elég nehéz úgy értelmezni, hogy az árbevétel megfelel az egy évvel korábbinak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A foci EB-től vár előrelépést a Tipl

pén jún 10 , 2016
A ingyenes, tippelős alkalmazás a Tiple keretet biztosít bármilyen sportesemény kapcsán tippverseny indításához. Az online vagy mobiltelefonon futó alkalmazáshoz bárki csatlakozhat és indíthat saját tippversenyt vagy beszállhat már zajló tipp-játékokba. Lehet tippelni az EB győztesére, a mérkőzések végeredményére, a pontos tippek pontot érnek a tippverseny állása pedig folyamatosan követhető. De […]