Lionel Messi lett a Huawei új márkanagykövete

1

Huawei-MessiLionel Messi csatlakozott a Huawei globális márkanagyköveteihez. “Örömmel jelentjük be együttműködésünket Lionel Messivel, aki rendkívüli személyiségével arra ösztönzi az embereket a világ minden táján, hogy kövessék az álmaikat, nézzenek szembe a kihívásokkal és legyenek jobbak minden nap. Messi az az ember, aki sok mindenben osztozik a Huawei értékeivel és mindig keresi a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne nagyszerűbb” – mondta el Tyrone Liu, a Huawei fogyasztói üzletágának latin-amerikai vezérigazgatója.

“Harcolnod kell azért, hogy elérd az álmaidat. Áldozatot kell hoznod, mindent bele kell adnod, és mindig arra kell gondolnod, hogy eléred a csúcsot. Az a nap, amikor úgy gondolod, hogy már nincs továbblépés, az egy szomorú nap minden játékos számára” — nyilatkozta Messi.

One thought on “Lionel Messi lett a Huawei új márkanagykövete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IVSZ: folytatódik a Laufer-éra

hét márc 21 , 2016
Másodszor választották újra Laufer Tamást az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnökének – közölte a szövetség az MTI-vel. Az elnök szerint a digitalizáció megkerülhetetlen folyamat, amelyet az egész gazdaságnak magáévá kell tennie, ha nem akar lemaradni a globális versenyben. A tájékoztatás szerint az ágazati szövetség újabb három évre […]
Laufer Tamás

Friss, ropogós