LG zsebnyomtatóval aratna

 

Az LG Electronics (LG) PD233-as Pocket Photo intelligens, hordozható fotónyomtatója Magyarországon is megvehető. A  Pocket Photo 5×7,6 cm nagyságban, vezeték nélküli kapcsolat segítségével képes nyomtatni, Android vagy iOS operációs rendszerű mobilkészülékről. Az LG Pocket Photo a jelenleg kapható legkisebb és legkönnyebb hordozható fotónyomtatók egyike: mérete csupán 72 x 120 x 24 mm, súlya 215 gramm. Ha épp nincs rá szükség, akár tenyérben vagy kabátzsebben is elfér. A Pocket Photo által készített fotók mérete csupán 5,1 x 7,6 cm. Az okostelefonokon futó Android vagy iOS rendszerhez készült ingyenes alkalmazás letöltése és telepítése után egyszerűen kapcsolódunk az okostelefonunkkal a Pocket Photo-hoz, és máris nyomtathatunk. Az LG Pocket Photo a Bluetooth és az NFC szabványt egyaránt támogatja, a nyomtatáshoz a ZINK festék nélküli nyomtatótechnológiáját alkalmazza. Ez a technológia fölöslegessé teszi a tintapatronok használatát, ugyanis hővel aktiválja a ZINK 2.0 papír színképző vegyszereit. A hagyományos nyomtatási eljárásokhoz képest a ZINK festék nélküli rendszere tartósabb, kevésbé elmosódó képeket hoz létre.

A Pocket Photo hordozható fotónyomtató ajánlott bruttó fogyasztói ára: 42 990 forint, az utántölthető nyomtatópapír 30-as kiszerelésben kapható, ajánlott bruttó fogyasztói ára: 4 990 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

HTC: lebuktak a spionfiókák

sze szept 4 , 2013
  Ipari titok eladásának szándékával gyanúsítják a tajvani HTC okostelfon-gyártó három vezető munkatársát, illetve mérnökét, akik állítólag szárazföldi kínai konkurenseknek akartak műszaki, technológiai információkat tovább adni – jelentette a tajvani média a hétvégén. A nyomozók a vállalatvezetés feljelentése nyomán már megkezdték a vizsgálatokat a HTC kutató és fejlesztő központjában, valamint […]

És még ez is...