LG: új vezetőkkel indul 2018

Az LG Electronics (LG) új vezetőket nevez ki a mobilkommunikációs üzletág, a technológiai központ és a globális marketingközpont élére egy átfogó átszervezés részeként.

Az LG mobilkommunikációs üzletágának elnöke és ügyvezető igazgatója Hwang Jeong-hwan lett, míg a jelenlegi igazgató, Juno Cho új pozíciót kap az LG anyavállalatán belül. Hwang jelentős tapasztalattal rendelkezik a kutatás-fejlesztés terén, 2009-ben aktívan részt vett az LG első okostelefonjainak fejlesztésében mint a technológiai vezető alá tartozó multimédia-kutatás-fejlesztési laboratórium vezetője. Park Il-pyungot, az LG szoftverközpontjának igazgatóját technológiai vezetővé léptették elő, míg a jelenleg a pozíciót betöltő Skott Ahn új feladatkört kap az anyavállalaton belül. Mielőtt csatlakozott az LG-hez, Park a Harman International technológiai vezetője volt, és a Samsung technológiai intézetének intelligens számítógép-laboratóriumát vezette. Park számítástechnikai területen szerezte doktoriját a Columbia Egyetemen, és számos szabadalmat tudhat magáénak. Han Chang-hee, aki eddig a termékek marketing-kommunikációjáért felelős alelnök volt, a globális marketingközpont fejeként ezentúl az LG nemzetközi marketingtevékenységét irányítja. Brian Na, aki az utóbbi két évben az LG globális marketingtevékenységét koordinálta, az LG nyugat-európai operációját felügyelő elnökként folytatja munkáját. A kinevezések 2017. december 1-jétől, az előléptetések 2018. január 1-jétől lépnek érvénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A home office 7+1 aranyszabálya II.

ked dec 5 , 2017
Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát – ha létezik egyáltalán ilyesmi. 2. A legfontosabb feladatokkal kezdd a napod! Munkádat mindig a leglényegesebb teendőkkel indítsd, […]
home office