LG – SoundHound együttműködés: akár az autónkkal is beszélgethetünk

Mesterséges Intelligencia autóMegállapodást írt alá az LG Electronics (LG) és a SoundHound AI, Inc., a hangalapú mesterségesintelligencia-megoldások (MI) fejlesztője.

A két vállalat közösen dolgozik majd a hangalapú AI-technológia integrálásán az autós infotainment-rendszerek következő generációjában. A partnerség révén az LG innovatív autós infotainment-rendszere a SoundHound fejlett hangalapú MI-platformjával egészül ki, amivel lehetővé válik a párbeszéd alapú hangvezérlés, a keleti kényelmet biztosítva a sofőr és az utasok számára. A sofőrök és utasok például a mikrofon és az infotainment-kijelző segítségével egyszerűen, közvetlenül a járműből fizethetnek az üzemanyagért és a parkolásért, de akár ételt is rendelhetnek.

Az ilyen hangalapú megoldások révén az összekapcsolt járművek új értékesítési felületet és bevételi forrást jelenthetnek a vállalatoknak. A hangalapú MI lehetővé teszi az autógyártók számára, hogy olyan szolgáltatások sorát nyújthassák, amelyekkel a járművezetők a kezük használata nélkül, vagy anélkül végezhetnek el feladatokat, hogy a szemüket levennék az útról. A koreai cég szerint a platform szélesebb körű bevezetése az utasüléseken ülők számára is javítani fogja utazási élményt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltételezhetően a hétvégén lezuhant kínai űrrakéta roncsait találták meg Malajzia és Indonézia területén

sze aug 3 , 2022
Feltételezhetően a hétvégén irányítás nélkül lezuhant kínai hordozórakéta roncsait találták meg Malajzia és Indonézia területén, mindössze méterekre lakott településektől – jelentette a The Guardian. Egy nagyjából öt méter átmérőjű, megégett fémgyűrűt találtak vasárnap Kalimantánban, más néven Indonéz Borneó régióban malajziai sajtóértesülések szerint. Jonathan McDowell, a Harvard-Smithsonian Asztrofizikai Központjának fizikusa szerint […]
kínai rakétaroncs