LG: karácsonyra új ívelt OLED TV

SziliKrisztianMár a boltokban az LG Electronics (LG) új, továbbfejlesztett ívelt OLED TV-je. A 138 cm képátlójú (55″) EC930V webOS Smart+ TV operációs rendszerrel rendelkezik. A gyártó közleménye szerint az LG az 55EC930V-ben ötvözi saját fejlesztésű négyszínű (WRGB) pixeltechnológiájára épülő legmodernebb képmegjelenítést az egyszerű és gyors navigálást biztosító Smart környezettel. Az ívelt kialakítás formatervezési elve szerint a talpazatnak mindenkor olyan hatást kell kelteni, mintha a tévé a levegőben lebegne, amit ennél a modellnél egy levél alakú kecses forma hivatott megvalósítani. Az 55EC930V falra is szerelhető a légies hatás fokozása érdekében, így még inkább előtérbe kerül az ívelt forma — áll a közleményben.

“Tovább bővítjük hazánkban is az LG ívelt OLED TV-k kínálatát. Az 55EC930V megjelenésével mára sokkal kedvezőbb áron érhető el az LG korszakalkotó OLED technológiája, mint annak bevezetésekor, ráadásul a készülék már az új webOS Smart+ TV operációs rendszerrel kényelmesebb és gyorsabb navigálást kínál az okostévés tartalmak között” — mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyakunkon az 5G

ked nov 25 , 2014
Az Ericsson Mobilitási Jelentése szerint az 5G kereskedelmi célú bevezetésére várhatóan 2020-ban kerül sor és az előrejelzések szerint ennek a technológiának az előretörése sokkal gyorsabb lesz, mint a 4G LTE rendszereké, éppúgy, ahogyan a 4G is gyorsabban elterjedt, mint a 3G. A különbség ebben az esetben az, hogy az új […]