LG: jön a továbbfejlesztett Smart TV

monoszkopA CES-en az LG Electronics (LG) bemutatja az új okostévé-kínálatát. Az újdonságok a vállalat legújabb, webOS 2.0 Smart+ TV operációs rendszerével érkeznek. Az LG webOS 2.0 tovább javítja a Smart+ TV-k jelenlegi generációja által nyújtott legfontosabb funkciókat. Az LG emellett különböző tartalomszolgáltatók közreműködésével a 4K felbontású tartalmak széles választékát kínálja majd az LG TV-k tulajdonosainak. A webOS három alapelvének — egyszerű kapcsolódás, letisztult kezelőfelület, átlátható tartalmak — minden eddiginél szigorúbb alkalmazása minden eddiginél könnyebbé tette a TV-k kezelését.

Az LG webOS 2.0 ha egyáltalán lehetséges ez, még tovább fokozza az egyszerűséget és a kényelmet, emellett még szélesebb körű tartalmi kínálatot, számtalan javítást és hatékony funkciókat biztosít. A rendszerindítási idő akár hatvan százalékkal is rövidebb lehet, a tartalmak elérése pedig jelentősen gördülékenyebbé és gyorsabbá vált. A felhasználó például a Smart TV kezdőképernyőjéről a YouTube-ra váltva akár hetven százalékos gyorsulást tapasztalhat az előző rendszerhez képest — olvasható a gyártó közleményében.

A webOS 2.0 további újítása a My Channel („Saját csatorna”) funkció, amellyel a felhasználó saját kedvenc élő csatornáit a tévéről vagy a set-top boxról könnyedén a Menü-sávra helyezheti, ahol kényelmesebben váltogathat közöttük. A néző a gyorsbeállításokkal (Quick Settings) az éppen futó műsor megszakítása nélkül módosíthatja a készülék beállításait, a Bemenet választó (Input Picker) pedig azonnal felismeri a csatlakoztatott eszközöket, amelyek így rögtön használhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online radarral oktat a Kaspersky

hét dec 29 , 2014
Egyre fejlettebbek korunk kiber-bűncselekményei, ezért a Kaspersky Lab egy olyan online szolgáltatást indított, amely egy helyen mutatja be a vállalat által a legkifinomultabb kiberkampányokról összegyűjtött összes információt. A Célzott kibertámadások naplója elnevezésű projekt a cég Globális Kutató és Elemző Csapatának kutatási eredményeit jeleníti meg. Minden egyes kibertámadást egy hajó képvisel […]
vírus

Friss, ropogós