Lezárult a Veritas értékesítése

The-Carlyle-Group-veritasLezárult a Symantec és a The Carlyle Group között a Veritas értékesítésének tranzakciója, így az adatkezeléssel foglalkozó vállalat 2016 február 1-től teljesen független, új vállalatként működik tovább. A Veritas megoldásait jelenleg a Fortune 500 vállalatainak 86 százaléka használja az adatainak eléréséhez, és az információk hatékony kiaknázásához. Az új vezérigazgató, Bill Coleman által vezetett Veritas a gyorsan növekvő adatmennyiség okozta vállalati kihívások megoldására kíván koncentrálni, és olyan szoftvereket és szolgáltatásokat biztosít a szervezetek számára, amelyek elősegítik adataik összegyűjtését, elemzését, optimalizálását és védelmét.

A Veritas közleménye szerint a társaság pozíciója lehetővé teszi a folyamatos innovációkat az információkezelés területén, és olyan szegmensekben működhet, amely 2018-ra 24 milliárd dolláros piaci lehetőséget jelenthet. Ide tartoznak a biztonsági mentési és visszaállítási, az integrált eszközöket tartalmazó, információ elérési és archiválási megoldások, amelyekben a Veritas piacvezető, vagy a második helyen áll a versenyben.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szerverparkot épített Százhalombattán az ezTrade

pén febr 19 , 2016
Százhalombattán új szerverparkot hozott létre 903,8 millió forintos beruházással a 2009-ben alakult ezTrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Közép-magyarországi Operatív Program mintegy 271 millió forintos támogatásával — közölte a cég az MTI-vel. A fejlesztés keretében a vállalkozás a szolnoki GIMA Ipari Logisztikai Parkban működő szerverparkja mellé épített ki egy felhő […]
felhő