Létszámot bővít a LogMeIn Magyarországon

Több globális funkciót is Budapestről lát el, ezért tíz százalékos bővülést tervez és várhatóan a jövő év elejére átlépi a félezres munkavállalói létszámot Magyarországon a LogMeIn – közölte a cég. A LogMeIn Magyarországról indult útjára, mára négy kontinensen, két tucat irodával működik. A vállalat éves árbevétele tavaly átlépte az 1,2 milliárd dollárt és a további fejlődés érdekében 2020 elejéig tíz százalékos bővülést tervez a budapesti és szegedi irodákban. Az új munkavállalók nem az Andrássy úti központban, hanem a cég jelenleg átalakítás alatt álló, új irodájában fognak dolgozni. A 2500 négyzetméteres irodaegységet az Astorián található East West Business Centerben alakítják ki, és 150 fő befogadására lesz alkalmas.

A LogMeIn Kft. egyetlen ügyfele a tulajdonosa, a LogMeIn Ireland Holding Company Limiteden keresztül az USA székhelyű LogMeIn Inc. A legfrissebb eredmények alapján a második negyedévben 331 millió dollár volt a cég árbevétele, az év egészében 1258 és 1263 millió dollár között alakulhat a terveik szerint. A legutóbbi éves jelentés szerint a cég 2018-as éves árbevétele 1208 millió dollár volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Színházjegyet már leginkább online veszünk

csü okt 24 , 2019
Színházjegyet döntő többségükben csak interneten vásárolnak a nézők – derül ki egy friss, nem reprezentatív vizsgálatból. Az adatok szerint a felnőtt lakosság csupán 33 százaléka, 3,2 millió ember vásárol évente minimum egy alkalommal terméket webáruházból, miközben az aktív, heti rendszerességgel internetező, 18 év feletti lakosság száma megközelíti a hatmilliót. A […]