Letaszították a trónról Mátészalkát

porno sexA pornóoldalak és szexpartnerkereső szolgáltatások korábbi felmérései szerint, a nyári forróság pozitív hatással van a szexuális tartalmak iránti érdeklődésre, és úgy tűnik, még a karantén utáni személyes érintkezések előtérbe kerülése mellett is igaz lehet ez az állítás.

Öt éve, 2016-ban Mátészalkáé volt a kétes dicsőség, majd többször is Nagykanizsa került az élre. Ennek elllenére a 2021-es ranglistán csak a nyolcadik hely jutott a városnak. Az élre idén Nagykőrös került, tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Pest-megyei város lett az idei nyár pornófővárosa. A top tízes lista középmezőnyét főleg dunántúli települések képviselik, mint Ajka, Pápa és Szekszárd. Az első öt pornófogyasztó helyezett közé még kettő alföldi város tudott felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül Cegléd és Hódmezővásárhely mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt ebből a régióból. További érdekesség, hogy a szex szóhoz leggyakoribb kifejezésként az „ingyen” szó társult. Úgy látszik a költségmentes kielégülés továbbra is elsődleges szempont. A legszexéhesebb városok listájára még Orosháza, Tatabánya és Békéscsaba került fel sereghajtóként. Budapest ezúttal sem fért bele a top tízbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így fűthetőek hatékonyan és gazdaságosan a nagyobb terek is

hét szept 6 , 2021
Lassan beköszönt az ősz, így újra aktuálissá válik a fűtés kérdése. Kisebb területű helyiségek, mint például az otthonunk szobái vagy az irodánk, könnyen felmelegíthetőek. Ez annak köszönhető leginkább, hogy a piacon több lehetőséget találunk, ha kisebb tereket akarunk befűteni. Azonban ha több száz, vagy akár több ezer négyzetméternyi belső tér […]
airfresh.hu

És még ez is...