Lépj el a kamerától: tíz tipp Neil Aldridge-től V.

dzsungel-allatA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge -aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztotva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert.

Az állatok természetes viselkedése sokszor lenyűgöző. Ha kilépsz a szituációból és csak hagyod, hogy forogjon a kamera elkaphatod ezeket a pillanatokat. Érdemes olyan helyek közelébe tenni, ahová az állatok inni járnak, vagy ahol egy madár megpihenhet, akár csak hagyd, hogy egy rakás famászó kisállat felfedezze. Teremts olyan helyzetet, hogy az állatok természetesen viselkedhessenek. Így biztonságon fényképezhetünk akár veszélyes állatokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Beválasztották az ABB-t az IIC irányító bizottságába

csü szept 8 , 2016
Az ABB-t beválasztották az Ipari Internet Konzorcium (IIC) irányító bizottságába. Az IIC és az “Industrie 4.0 platform” olyan globális kezdeményezések, amelyek az ABB Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internete elnevezésű koncepciójának alapjául szolgálnak, és elősegítik a szemléletváltást számos iparágban. Az ABB 2014-ben csatlakozott az IIC-hez, és a kezdetektől fogva részt vett […]

Friss, ropogós